Úton a szállodába, motorosbolt budapest tábla

Végre egy kis pihenés. El sem tudom mondani, hogy mennyire örültem neki, hogy  a szüleim egy pár napos belföldi utazással leptek meg ajándékba a születésnapom alkalmából. Nem hiába szülők a szülők, mindig tudják, hogy mire van szükség.

A pihenés

Nem éppen a legjobb passzban voltam mostanában… valahogy úgy érzem, hogy rám járt a rúd is. A munkahelyen töménytelen munka van, aminek persze örülnöm kell, mert még mindig jobb, mintha nem lenne munkám. De úgy érzem, hogy teljesen le van szívva minden energiám, és már nincs erőm sem.

Hátvégén mikor hazamentem, akkor is olyan voltam, mint egy kicsavart rongy. Már anyám kérdezte meg tőlem, hogy mi a gond, mert elég rosszul nézek ki. Azt már csak neki mondtam el, hogy Gábor és én szakítottunk.

A szakításunk

Két éve hogy együtt voltunk, de az utóbbi időben csak veszekedni tudtunk. Már nem voltunk olyan összhangban mint eleinte. Persze mindegy, hogy ki szakít kivel, a szakítás mindig fájdalmas. Át is hívtam Anna barátnőmet még pénteken, és be kell hogy valljam, jól benyakaltunk egy üveg bort. Anna a legrégebbi barétnőm, mindent tud rólam, és én is róla. Jó hogy van valaki, akinek kiönthetem a szívemet, ha úgy adódik.

A szülinapi ajándék

Hétvégén, hogy hazamentem, anyámék megköszöntöttek. Igaz kicsivel hamarabb, de előre seaside-694378_640szóltam, hogy a következőn nem tudok lemenni, mert be kell mennem szombaton is dolgozni.

Az ajándékuk igazán megható volt. Egy két személyes hétvége az egyik szuper hotelban minden féle kényeztetéssel. Igen ám, de pár nélkül igen csak nehéz dió lesz gondoltam magamban. Miközben elméláztam helyzeten, anyám már tudta, hogy mire gondolok, és közölte, hogy sebaj, majd elmész Annával. Jót mosolyogtam a helyzeten, végül is miért ne?

Az utazás

Végül tényleg a legjobb emberrel mentem, akivel csak lehetett. Így is csodás lehet a hétvége, mondtam Annának, miközben eltévedtünk. Persze közölte velem, hogy ő ura a helyzetnek. Jót mosolyogtam, és megkérdeztem tőle: Akkor miért mentünk már el két alkalommal a motorosbolt budapest felírat mellett?.

Jót nevetett rajta, végül egy benzinkútra kanyarodtunk, és megkérdeztük, hogy hol is van a hotelünk.

Minden féle kényeztetésben részesültünk. Volt masszázs, pezsgőfürdő, szauna… tényleg jó volt kikapcsolódni egy kicsit, és mindentől távol lenni.