Találtunk egy bőr laptop táskát a szálláson

Amikor végre a párommal sikerül elintéznünk a munkahelyünkön, hogy egyszerre kaphassunk szabadságot, akkor egyből egy jó kis utazáson törjünk a fejünket. Szeretünk utazni, világot látni, mert ez sokkal jobb, mint otthon ülni és bámulni a tévét, vagy fetrengeni az ágyban egész nap. Persze nagyon jó pihenni, jól kialudni magunkat, azonban, ha belegondolsz, így megy el az egész életünk. Dolgozunk reggeltől estig, és ha nagy nehezen szabadságot kapunk, akkor meg mást sem csinálunk, mit lazsálunk otthon, vagy éppen takarítással, főzéssel, bevásárlással, mosással töltjük a szabadnapjainkat.

Mi nem akarunk így befásulni, így törekszünk arra, hogy megtaláljuk a kettő között a balanszot, hiszen kötelezettségeink nekünk is ugyanúgy vannak. A nyaralás megtervezése mindig izgalmas. Kitalálni, hogy hova menjünk, mennyi időre, hol szálljunk meg, és hasonlók. Igaz, ebből a szállás megtalálása az egyik legnehezebb a számomra, mert én nagyon válogatós vagyok. Egyrészt az árakat hasonlítom össze, vagyis igyekszem minél jobban összehasonlítani őket. Megtalálni a viszonylag olcsót, de minőségit.

Múltkor is elmentünk a hosszú hétvégén pihenni vidékre. Nem akartunk külföldre menni, és itthon is vannak nagyon szép helyek, főleg ősszel jókat lehet kirándulni. Egyébként minden rendben volt a hosszú hétvége alatt, nem tudok semmire sem panaszkodni, persze egyáltalán nem is akarnék.

Az érdekes inkább az volt, hogy találtam a szobánkban egy bőr laptop táskát.

Vadonatújnak tűnt, sőt, ahogy közelebb mentem, láttam, hogy még a biléta is rajta van.  Laptop ugyan nem volt benne, de volt egy papír, amin rajta volt, hogy “Eszternek elküldeni a weboldalt: www.bagbox.hu”. Gyorsan leírtam magamnak a weboldal címet, hogy megnézhessem kíváncsiságból, mi is lehet az. Aztán végül kiderült, ahogy betöltött az oldal, hogy valószínűleg valaki itt vehette meg magának ezt a táskát. Gondoltam, körbenézek, milyen táskák vannak náluk, de addig is, levittük a recepcióra, hátha érte jön az illető, aki elhagyta.

Nagyon szép táskákat találtam a webshopban, vannak női és férfi táskák egyaránt, azok is különböző fajtában.  Van náluk bőr utazótáska, bőrönd, övtáska, laptoptáska, orvosi táska, övtáska, irattartó és még megannyi más. Csodaszépek, és úgy gondolom, hogy az áruk is nagyon rendben van. Főleg miután elolvastam a leírást és ezek igazi bőrből vannak.

Amit én kinéztem magamnak, az szintén egy laptoptáska volt. Uniszex, így akár én is és a párom is tudnánk használni. Nagyjából mindkettőnknek ugyanakkora laptopja van, így kényelmesen tudnánk benne tárolni a számítógépeinket. Ráadásul selyemfényű bőrből van, ami nekem aztán az abszolút kedvencem.

Az érdekes inkább az volt, hogy találtam a szobánkban egy bőr laptop táskát. 

Azért mondom még mindig feltételes módban, mert azóta se vettük meg. Oké, tény, hogy nem is nagyon beszéltünk róla azóta, de most ismét eszembe jutott. Lehet, hogy karácsonyra megveszem a páromnak, aztán majd magamnak veszek egy másikat. Biztos, hogy örülne neki, mert már akkor is, amikor mutattam neki, akkor is nagyon tetszett neki.

Azért azt meg kell említenem, hogy szerintem, bárki, aki táskát akar venni, annak itt kellene először körbe néznie. Persze csak akkor, ha minőségi és bőr táskát keres. Itt mindent meg lehet találni, amit csak szeretnénk. Ráadásul van csomagcsere programjuk is, ami arra jó, hogy ha mégsem tetszik a táska mérete vagy színe, akkor ki lehet cserélni. Érdemes egyszer megnézni a weboldalt, azt hiszem, én is lassan beruházok egy táskára onnan.