Ötlet gyűjtés nyaralás közben

Én és a barátom úgy döntöttünk hogy összeköltözünk egy közös lakásba.  Megérett rá a kapcsolatunk, és szeretnénk minél több időt együtt tölteni. Mert már ismerjük egymás rossz szokásait, és mindent ami akadályt jelenthet a közös életben, viszont rengeteg a pozitívum a dologban. 

Arra gondoltunk, hogy ha már közös lakáson gondolkozunk, veszünk egyet. Egy lakás mindig jó befektetés és maradandó értéket képvisel. Olyanra alakítjuk amilyenre mi szeretnénk, és nem kell attól tartani, hogyha a főbérlő meggondolja magát, költöznünk kell. El is kezdtünk nézegetni eladó lakásokat Budapesten. 

Találtunk egy nagyon jó kis oldalt: eladó lakások budapesten. Mindenkinek nagyon ajánlom, mert hatalmas választékban vannak nagyon jó kis lakások. Mindenki megtalálhatja azt ami a leginkább megfelel az igényeinek.

És maga a weblap is nagyon barátságos. Nem csak lakások közül lehet válogatni, hanem szinte mindenféle apróhirdetés megtalálható. És mi is hirdethetünk akár lakást, akár bármi mást. A hirdetésfeladás teljesen ingyenes! Nem kell fizetni semmilyen plusz költséget. Sőt, még regisztrálni sem kell, mert a rendszer automatikusan létrehoz egy felhasználói profilt, amin keresztül lehet tartani a kapcsolatot az érdeklődőkkel. Aztán, lehet értékelni az eladókat, ami egy jó visszajelzési lehetőség, és a többi vásárló is tudni fogja, ki az aki megbízható. 

Ki is választottunk néhány budapesti eladó lakást ami szóba jöhet. Már nagyon izgatottan vártuk, hogy összeköltözzünk. De még hátra volt a bútorok kiválasztása.

Néhány héttel rá elmentünk nyaralni, és az apartmanunk olyan szépen volt berendezve, hogy nagyon megtetszett nekünk! Kinéztük, hogy hol kapható olyan ágy és fürdőszoba bútor amit ott láttunk. Igazán jó ötleteket gyűjtöttünk!

Már semmi sem akadályozhatja meg hogy igazán boldogok legyünk együtt, egy közös lakásban! Nagyon jó hogy rátaláltunk az eladó lakásokra budapesten! Igazán megkönnyítette a dolgunkat hogy van egy ilyen egyszerűen használható és praktikus weboldal ahol lehet lakás hirdetések között keresgélni. Mindenkinek nagyon ajánlom aki hasonló cipőben jár!