Így lett az apartman tulajdonosának is motoros ruhája

Két hónappal ezelőtt a párommal motoros túrára mentünk. Kicsit úgy éreztük, hogy jót tenne nekünk, ha pár napra kiszabadulnánk a mókuskerékből, és végre elmennénk valamerre. Mind a ketten szeretünk motorozni, így úgy gondoltuk, hogy összekötjük a kellemeset a hasznossal, és a pihenést összekötjük a motorozással. Elmentünk néhány nagyvárosba, ahol már nagyon régen voltunk, és kicsit körbenéztünk.

Végül Miskolcon kötöttünk ki a legvégén, és úgy gondoltuk, hogy ott választunk egy apartmant és egy hétvégét eltöltünk ott. Már az idejét sem tudom, mikor voltam ott utoljára, sőt, arra is gondoltunk, hogy elmegyünk fürdőzni is. Az apartman nagyon kellemesen volt berendezve, és a kilátás is szép volt. Csend volt, így senki és semmi nem zavart minket, és pont ez volt az, amire szükségünk volt.

Mielőtt elindultunk volna, jól át kellett gondolni, mit és hogyan pakolunk be, elvégre nem volt egy nagy autó csomagtartója, amire számítani lehetett volna. De végül rájöttünk, hogy nem is nagyon van szükségünk olyan sok cuccra, ráadásul a környéken lakik egy ismerősünk is, aki gyakran jár Budapestre, így a nagyon fontos dolgokat már előtte levitte nekünk Miskolcra, így ezzel nem kellett foglalkoznunk.

Mivel motorral mentünk, a motoros ruha rajtunk volt, és az apartman tulajdonosa meg is dicsérte a ruhánkat, amikor odaértünk és átadta a kulcsot. Kérdezte is, hogy honnan van, közben egy kávét is megittunk közösen, így volt időnk erről beszélgetni. Rám kicsit furcsán nézett, nagyon ritkán találkozik női motorossal, aki ennyire rutinos és ennyi mindent tud a motorokról.

Már gyerekkoromban arról álmodtam, hogy nem csak a kocsihoz szeretnék jogsit, hanem a motorhoz is. Apukám mesélte gyakran, amikor kicsi voltam, hogy ő is gyakran járt motorozni a haverjaival, de aztán idő közben eladta a motort, így én sosem láttam, hogyan motorozik. És igazából ebben a korban kezdett el érdekelni a motorozás. Így aztán, amikor betöltöttem a megfelelő életkort, azonnal mentem és beiratkoztam az iskolába.

Ezt el is meséltem az apartman tulajdonosának, érdeklődve hallgatta. Aztán kitértünk a motoros ruhára is, elmeséltük, hol vettük a szerinte nagyon csinos motoros ruhánkat. Megmutattuk a weboldalt, a sixgear.eu weboldalt, ami már elsőre elnyerte a tetszését. Kiderült, hogy titkon benne is ott van a motorozás iránti szenvedély, de csak nagyon ritkán motorozik, mert a felesége nem szereti. Látta, mennyi minden kapható a weboldalon, amit egyébként boltban is meg lehet venni, és Miskolcon is található üzlet. A kínálat hatalmas és igazán minőségi motoros ruhákat lehet kapni náluk. A dzsekitől kezdve a nadrágon át, egészen a kesztyűkig, tényleg minden van náluk. Mi is pontosan emiatt szeretjük őket, mert itt mindent meg lehet venni egy helyen, és nem kell száz különböző üzletbe menni, hogy meglegyen a saját motoros ruhád. Ráadásul az ott dolgozók is nagyon kedvesek, és segítenek, ha esetleg kérdésed lenne. Számos más városban is van üzletük, például Budapesten is, és az a szerencse, hogy még közel is van hozzánk. Még a Facebookon is betetszikelte az úr az oldalt egyből!

Végül kedvesen elváltunk, odaadta a kulcsokat, mi pedig élveztük a hétvégénket, csendben és kettesben. Mikor elindultunk haza, az úr jött, hogy visszaadjuk a kulcsokat és elköszönjön tőlünk. Kiderült, hogy előtte való napon bement a miskolci üzletbe körbenézni, elbeszélgetett az ott dolgozókkal, és végül úgy döntött, hogy ismét nekiáll és elkezd motorozni, a szettjét el is kezdte összerakni, már vett is egy motoros bőrkesztyűt magának.