Fém polcot vettünk a megőrzésre nálunk hagyott bőröndök miatt

Van az úgy, hogy nem mindig a szép megoldás a legjobb. Apartmanoknál is sokszor előfordul, hogy néha el kell engednünk az esztétikát, és sokkal inkább a praktikusságra kell fektetnünk a hangsúlyt.

Nem is olyan rég fordult elő, hogy egy új polcrendszerre volt szükségünk. Az apartmanokban általában 15 óra után lehet bejelentkezni, mégis rengeteg külföldi embernél fordul elő az, hogy a közlekedés miatt sokkal hamarabb megérkeznek a szállásra, általában az egész heti cuccukkal felszerelkezve. Ilyenkor természetesen megőrizzük számukra a csomagjaikat, amíg véget nem ér a takarítás. Ilyenkor a recepción hagynak mindent, és elmennek város nézni, vagy ha csak egy kevés idejük van, akkor addig leülnek a váróba.

A múltkor is sokkal hamarabb érkezett meg egy csapat, mindenki letette a bőröndöt a fogadóban, és akkor szembesültünk vele, hogy annyi a cucc, hogy az már akadályozza a vendégeket e szabad ki-be jutásban. Így hát arra a döntésre jutottunk, hogy venni fogunk egy sokkal nagyobb, magasabb és strapabíróbb polcot, amibe lehetőleg nem csak 1-2 bőröndöt tudunk majd tenni, hanem reményeink szerint sokkal többet.

Így határoztuk el hosszas keresés után, hogy a szépség rovására fém polc rendszert fogunk vásárolni. Hiszen azokat a hatalmas, mindennel megtömött bőröndöket el is kell bírnia az új rendszerünknek, máskülönben teljesen felesleges lenne a megvásárlásuk. A fém polc pedig pont megfelel erre a célra.

Szerencsére, meglepő módon hazánkban leget is az elképzeléseinknek megfelelő fém polcot vásárolni, a rackinglog oldalán találtam rájuk. Fém polcok csavarosan állítható magasság, 180kg-os teherbírás, pont mintha arra lennének kitalálva, hogy a vendégek bőröndjeit tartsuk rajta. Nem haboztunk, a vezetőséggel egyeztettem és meg is rendeltem a könnyen összeszerelhető polcokat, amiket 2 nap múlva már ki is szállítottak! Tényleg nagyon könnyen össze tudtuk szerelni őket, másnap reggel már arra tudtuk pakolni a megőrzésre itt hagyott bőröndöket és végre nem kellett attól rettegnünk, hogy esetleg nem fogja bírni a rendszer és a bőröndök végül mégis csak a földön végzik. Nekem azzal sincs nagy bajom, ahogy kinéz. Egyszerű fém polc, semmi extra, a feladatra, amit ellát, tökéletes, és ez a lényeg.