A nyaralás tervezése

Már most azon gondolkodunk, hogy hová is fogunk menni nyáron nyaralni? Ti szoktatok valamerre nyaralni?

A tervezés

Időben el kell kezdeni a készülődést, és a tervezést is. Persze ajánlatok mindig jönnek, hogy most éppen ez, vagy az a hotel akciózott le egy egy nyaralást. De télen még nem igazán foglalkozom vele Nem mondom, hogy nem nézem meg őket, de még gondolkodunk.clouds-194840_640

Az úti cél sem világos még, hogy itthon megyünk el nyaralni, vagy esetleg külföldre megyünk. Bár bevallom, hogy mostanában annyi rosszat hallani a repülőkről, így nem biztos, hogy arra vágynék, hogy repülővel utazzak. Amúgy meg azt gondolom, hogy belföldön is vannak nagyon szép helyek, ahová el lehet menni, akár több napra is.

A kívánság

Arra is gondolni kell, hogy olyan helyet válasszunk, ami akkor is megfelel, ha mondjuk véletlenül rossz időt fogunk ki. Mert manapság már sajnos nem kiszámítható úgy az időjárás, mint régen volt. Emlékszem, mikor gyerek voltam, akkor más volt, eljött a nyári szünet, már jó idő volt, és hétágra sütött a nap nyáron. Persze voltak futó viharok, de azok amilyen gyorsan jöttek, el is mentek.

Ma már annyira kiszámíthatatlan, hogy milyen idő lesz, így ezt nem is lehet figyelembe venni, csak azt, hogy akkor is legyen egy B terv ha mondjuk szakad az eső.